Σήμερα το online σεμινάριο του Forin.gr για το νέο ασφαλιστικό

To Forin.gr διοργανώνει σήμερα 26 Ιανουαρίου 2017 διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: "Το νέο ασφαλιστικό τοπίο. ΕΦΚΑ N.4387/2016. Τι αλλάζει στις εισφορές και στις συντάξεις​"

Ο εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Γιώργος Κουτρουμάνης, Σύμβουλος Κοινωνικής Ασφάλισης και τ. Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο Δημήτρης Σταματόπουλος, τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας Υπουργείου Οικονομικών, Διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου και Συγγραφέας φορολογικού δικαίου.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν όλα τα θέματα σχετικά με την ασφάλιση και τις εισφορές των επαγγελματιών και εν γένει των εχόντων με τη γενική έννοια του όρου επιχειρηματική δραστηριότητα είτε ατομικά είτε με τη μορφή εταιρικών σχημάτων.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 17.00 έως τις 21.00. Λίγο πριν την έναρξη του σεμιναρίου (16.30 και μετά) θα μπορέσετε να εισέλθετε στη διαδικτυακή αίθουσα, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Είσοδος στην αίθουσα

(ο σύνδεσμος θα είναι διαθέσιμος και από τη σελίδα του σεμιναρίου)

Οι παρακολουθούντες το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικές με το αντικείμενο των εισηγήσεων στην ειδική φόρμα που θα υπάρχει για το σκοπό αυτό στη σελίδα του σεμιναρίου.

Οι σημειώσεις του σεμιναρίου θα αναρτηθούν λίγο πριν την έναρξη και θα έχετε πρόσβαση σε αυτές από τη αίθουσα του σεμιναρίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210/3387566, 210/2846809.