Σημαντικές φορολογικές διατάξεις Δημοσιεύτηκε ο ν. 4474/2017. Ολοκλήρωση κωδικοποίησης της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ένας ακόμη νόμος με σημαντικές φορολογικές διατάξεις, ο νόμος 4474/2017 με τίτλο "Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2376 και άλλες διατάξεις."

Μεταξύ των σημαντικότερων διατάξεων του συγκεκριμένου νόμου, μπορούμε να επισημάνουμε:

Μπορείτε να διαβάσετε το νόμο, όπως δημοσιεύτηκε και προστέθηκε στη βάση νομοθεσίας του Forin.gr, πατώντας εδώ.

Σας ενημερώνουμε επιπροσθέτως ότι όλες οι μεταβολές που επέφερε ο νόμος αυτός στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης Νομοθεσίας του Forin.gr έχουν καταχωρηθεί στη βάση νομοθεσίας του Forin.gr και με τον τρόπο αυτό, όλοι οι νόμοι της βάσης Νομοθεσίας του Forin.gr είναι ενημερωμένοι, ακριβώς όπως ισχύουν, μετά και τη δημοσίευση του νόμου αυτού. 

Οι συνδρομητές του Forin.gr μπορούν να δουν αναλυτικά τις διατάξεις που μεταβλήθηκαν σε κάθε έναν κωδικοποιημένο νόμο της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

[Αλλαγές που επήλθαν στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr]

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ για τις συνδρομητικές υπηρεσίες του Forin.gr.

Διαβάστε στις συχνές ερωτήσεις του Forin.gr εδώ τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε τις μεταβολές της φορολογικής νομοθεσίας στο Forin.gr.