ΕΡΓΑΝΗ Σε λειτουργία η εφαρμογή. Οδηγίες συμπλήρωσης του εντύπου "Δήλωσης Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας"

Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή υποβολής του εντύπου "Δήλωσης Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας" στο Πληροφοριακό Σύστημα "ΕΡΓΑΝΗ". Επίσης αναρτήθηκε στην ίδια ιστοσελίδα σχετικός οδηγός συμπλήρωσης του εντύπου "Δήλωσης Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας".

Διαβάστε επίσης: Επικαιροποίηση των οδηγιών για τη "Δήλωση αναστολής συμβάσεων εργασίας"

Σημειώνεται ότι η Δήλωση Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας υποβάλλεται από επιχειρήσεις εργοδότες, που έχουν αριθμό μητρώου εργοδότη (ΑΜΕ) στον e- ΕΦΚΑ, του ιδιωτικού τομέα, των οποίων ή έχει ανασταλεί η επιχειρηματική τους δραστηριότητα, βάσει ΚΑΔ, με εντολή δημόσιας αρχής ή πλήττονται σημαντικά βάσει Κ.Α.Δ. κύριας δραστηριότητας, που ορίζονται από το Υπουργείο Οικονομικών, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού COVID-19.

Η Υποβολή της Δήλωσης Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας πραγματοποιείται από την αρχική οθόνη του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ επιλέγοντας από το μενού στο πάνω μέρος της οθόνης [ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ] – [Δηλώσεις Αναστολής Δραστηριότητας Εργοδότη] – [Εισαγωγή] ή εναλλακτικά από την ενότητα [Δηλώσεις Αναστολής Δραστηριότητας Εργοδότη] κάνοντας κλικ στο [Για να καταχωρήσετε νέα Δήλωση, πατήστε εδώ:].

Διαβάστε επίσης: Εργάνη: Ενημέρωση για τις ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που δεν έχουν ΑΜΕ

Μπορείτε να διαβάσετε στο σύνολό του τον Οδηγό ακολούθως: