Σύλλογος Λογιστών Χανίων Αποχή 2 και 3 Ιουλίου 2020

Σύλλογος Λογιστών Χανίων

Δελτίο Τύπου

Αποχή 2 και 3 Ιουλίου 2020

Υποστηρίζουμε την απόφαση της Ομοσπονδίας ΠΟΦΕΕ για αποχή  2 και 3 Ιουλίου 2020

Δείτε την εδώ:

https://pofee.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1193:2-3-2020&catid=24:deltiatypou 

Συνεπώς, στις 2 και 3 ημέρα Πέμπτη και Παρασκευή μηνός Ιουλίου 2020, απέχουμε από οποιαδήποτε ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων και κρατάμε τις πόρτες των λογιστικών μας γραφείων κλειστές. 

Στις δύο αυτές ημέρες, από τις 10:00 έως τις 12:00 καλούμε τους συναδέλφους να δώσουμε παρουσία έξω από την είσοδο της Δ.Ο.Υ. Χανίων γνωστοποιώντας και κατ’ αυτόν τον τρόπο, την διαμαρτυρία μας 

Σημειωτέον ότι:

Στην προηγούμενη αποχή της 18ης Ιουνίου, ο νομός Χανίων πέτυχε μείωση στις υποβολές των δηλώσεων περίπου 75%  αφού από τις 1.300 που υποβάλλονται περίπου κάθε ημέρα, τότε υποβλήθηκαν 350.

Σε αυτές που υποβλήθηκαν συμπεριλαμβάνονται οι υποβολές από τους ιδιώτες, από διάφορους επιτήδειους μη αδειούχους αλλά και από συναδέλφους που δεν έχουν πεισθεί πως από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η αντίδραση μας.

Αυτούς τους τελευταίους τους καλούμε να συμμετάσχουν μαζί μας στην κοινή μας προσπάθεια να αντιδράσουμε για όσα γύρω και πάνω μας συμβαίνουν.

Ας γνωρίζουμε ότι στην προηγούμενη αποχή, της 18/6  αυτό το ποσοστό,  μεταξύ 70% και 80% αποχής, παρουσιάστηκε σχεδόν στο σύνολο της Περιφέρειας της Χώρας  και μοναδική, απογοητευτική, εξαίρεση αποτέλεσαν μονάχα τα κέντρα της  Αθήνας και η Θεσ/κης όπου η αποξένωση, εμφανώς  έχει ριζώσει παντού. 

Διεκδικούμε: 

Με  εκτίμηση
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος
Ο Αντιπρόεδρος Μαργιολάκης Νεκτάριος
Ο Γενικός Γραμματέας Μπαρκούρας Γεώργιος
Ο Ταμίας Παυλιδάκης Γεώργιος
Το Μέλος Σγουράκη Ευφροσύν