Eurolife FFH Νέο ασφαλιστικό επενδυτικό πρόγραμμα με την υποστήριξη της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ

Η Eurolife FFH ανακοίνωσε τη διάθεση του «εξασφαλίζω συστηματική επένδυση», ενός νέου επενδυτικού προγράμματος ασφάλισης ζωής που συνδυάζει την ασφαλιστική κάλυψη με τη δυνατότητα δημιουργίας κεφαλαίου, σε μακροχρόνιο ορίζοντα.

Το νέο πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Eurolife FFH με την Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., θυγατρική της Eurobank και πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα σε διαχείριση κεφαλαίων.

Το νέο πρόγραμμα, όπως αναφέρει ανακοίνωση, απευθύνεται σε ιδιώτες που επιθυμούν να επενδύσουν μέρος του εισοδήματός τους και επιλέγουν ένα επενδυτικό όχημα, μέτριου ρίσκου και μακροχρόνιου επενδυτικού ορίζοντα που παρέχει προστασία σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος.

Με τον καινοτόμο του σχεδιασμό και με ελάχιστο μηνιαίο ασφάλιστρο 50 ευρώ, εξασφαλίζει πρόσβαση στις αγορές, χωρίς την προϋπόθεση διάθεσης μεγάλου χρηματικού ποσού, ενώ είναι διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Eurobank.

Το «εξασφαλίζω συστηματική επένδυση» αποτελείται από δύο σκέλη, το ασφαλιστικό και το επενδυτικό, έχει ελεύθερη επιλογή προγράμματος από 15 μέχρι 40 χρόνια και συγκεντρώνει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ