Intrasοft International Νέο έργο για την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Την υλοποίηση ενός νέου έργου για την ΕΤΕ (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων) που αφορά στην παροχή ευρείας γκάμας υπηρεσιών πληροφορικής, ανέλαβε η εταιρεία Intrasοft International.

Συγκεκριμένα, για τα επόμενα 4 χρόνια η Intrasoft, σαν μέλος της κοινοπραξίας Auxilium, αναμένεται να υποστηρίξει όλο το τεχνολογικό φάσμα που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων σε επίπεδο εφαρμογών και βάσεων δεδομένων.

Για την εκπόνηση του έργου η Intrasoft θα τοποθετήσει μια ομάδα εξειδικευμένων στελεχών της στις εγκαταστάσεις της ΕΤΕ στο Λουξεμβούργο, με την ανάλογη υποστήριξη των συναδέλφων τους από τα κεντρικά τμήματα της εταιρείας.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International δήλωσε: «Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποτελεί έναν διαχρονικά σημαντικό πελάτη της Intrasoft και η συνέχιση αυτής της συνεργασίας έχει τεράστια σημασία για εμάς.

Η διατήρηση τέτοιων μακροχρόνιων συνεργασιών είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για να μεγιστοποιήσουμε την αξία μας σαν εταιρία, να χτίσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ