ΕΣΠΑ G-Cloud Next Generation - Β' φάση

 

ΕΣΠΑ

Ανακοίνωση

G-Cloud Next Generation - Β' φάση

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια λειτουργίας, καθώς και τη θεσμοθέτηση του ν.4623/2019 (ΦΕΚ Α΄134) που καθιστά υποχρεωτική την φιλοξενία και λειτουργία στο G-Cloud των κεντρικών συστημάτων όλης της Δημόσιας Διοίκησης, απαιτείται η περαιτέρω επέκταση της υπολογιστικής ισχύος, προσθήκη εναλλακτικού – δεύτερου – κέντρου δεδομένων για την κάλυψη της επιχειρησιακής συνέχειας των κρίσιμων πληροφοριακών συστημάτων, δυνατότητα παροχής νέων πιο προηγμένων υπηρεσιών σε επίπεδο Infrastructure as a Service (IaaS), καθώς και σε υπηρεσίες Platform as a Service (PaaS).

Ενδεικτικά, αναφέρονται υπηρεσίες, όπως:

Για την υλοποίηση των ανωτέρω, υπάρχει ανάγκη για νέες επενδύσεις στους εξής τομείς:

Απευθύνεται στην Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ

Περίοδος υποβολής από 30/9/2020 έως 2/11/2020.

Όροι και προϋποθέσεις

Το Τεχνικό Δελτίο Πράξης (ΤΔΠ), αποτελεί την πρόταση του Δικαιούχου και συμπληρώνεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική μορφή που διατίθεται στο ΟΠΣ ΕΣΠΑ. Στην παρούσα πρόσκληση επισυνάπτονται Οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων του Τεχνικού Δελτίου Πράξης.

Η υποβολή της πρότασης συνιστά και αίτηση χρηματοδότησης του δυνητικού δικαιούχου. Αναπόσπαστο στοιχείο της πρότασης αποτελούν τα παρακάτω δικαιολογητικά/έγγραφα, τα οποία συνοδεύουν το Τεχνικό Δελτίο Πράξης:

Τα συνοδευτικά δικαιολογητικά/ έγγραφα, υποβάλλονται σε μορφή αρχείου τύπου pdf, ως συνημμένα στο ΤΔΠ. Η ανάλυση για τον υπολογισμό των καθαρών εσόδων υποβάλλεται σε μορφή αρχείου Excel.