Eurobank Επενδύσεις άνω των 150 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία για την τεχνολογική της αναβάθμιση

Περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ έχει επενδύσει την τελευταία τριετία για την τεχνολογική της αναβάθμιση και συνεχίζει, ακόμη πιο δυναμικά, το επενδυτικό της πλάνο, με στόχο μια νέα γενιά προϊόντων και υπηρεσιών με τον πελάτη στο επίκεντρο, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της τράπεζας, με αφορμή την συμπλήρωση 21 ετών στο digital (ψηφιακό) banking,

Στο απολογισμό της 20ετίας η Eurobank αναφέρει μεταξύ άλλων:

Στο διάστημα 16 Μαρτίου 2020-31 Ιανουαρίου 2021 οι συναλλαγές μέσω Eurobank Mobile Banking αυξήθηκαν κατά 70%.

Tο 70% των Mobile χρηστών χρησιμοποιεί, αποκλειστικά, το Eurobank Mobile App για τις συναλλαγές του με την Τράπεζα, ενώ νέες, διευρυμένες λειτουργικότητες, παρέχει το αναβαθμισμένο Eurobank Business App.

Η Eurobank επενδύει σε πολυετείς συνεργασίες με ισχυρούς, διεθνείς ομίλους, όπως η Microsoft, η Accenture, η IBM, η Deloitte, η Cisco και η HPE, για την ψηφιακή της εξέλιξη.

Να σημειωθεί επίσης πως η Eurobank είναι μια από τις λίγες ελληνικές εταιρείες που εξασφάλισαν, άμεσα και μαζικά, πολύ υψηλά ποσοστά τηλεργασίας, με περισσότερους από 6.000 εργαζομένους του Ομίλου να έχουν τη δυνατότητα να είναι πλήρως λειτουργικοί εξ αποστάσεως, συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια για την ανάσχεση της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ