ΕΕΤΤ Προσήλωση στην εθνική προσπάθεια για την προώθηση της συνδεσιμότητας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας (17 Μαΐου), η ΕΕΤΤ επιβεβαιώνει την ισχυρή προσήλωσή της στην προώθηση της Συνδεσιμότητας, ως κρίσιμης προϋπόθεσης για την κοινωνική πρόοδο, την οικονομική ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η Συνδεσιμότητα αφορά στη σύνδεση όλων -φυσικών προσώπων, επιχειρήσεων, δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών- με αξιόπιστα δίκτυα υψηλής χωρητικότητας και υπερυψηλών ταχυτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, νέες εφαρμογές και υπηρεσίες διευρύνουν τις δυνατότητές μας, επιτρέποντας την αδιάλειπτη πρόσβασή μας σε πληροφορίες, από πολλές και διαφορετικές συσκευές που αλληλεπιδρούν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), έχουν ληφθεί πρωτοβουλίες και κρίσιμες ρυθμιστικές δράσεις για την ενίσχυση της Συνδεσιμότητας. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΕΤΤ:

«Με όραμα και σχέδιο, η ΕΕΤΤ εργάζεται εντατικά για την προώθηση της Συνδεσιμότητας, επιδιώκοντας τη μεγιστοποίηση του οφέλους για τον πολίτη και την ανάπτυξη ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων για τη χώρα», καταλήγει η ανακοίνωση της Αρχής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ