ΕΕΑ Webinar ΕΕΑ στις 17/1/2022 με θέμα: “myDATA & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση”

ΕΕΑ

13 Ιανουαρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Webinar ΕΕΑ στις 17/1/2022 με θέμα: “myDATA & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση”

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει δωρεάν webinar τη Δευτέρα 17/1/2022, και ώρα 17:00, με θέμα: “myDATA & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση”.

Σκοπός της ημερίδας είναι η βασική ενημέρωση σχετικά με τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων καθώς και η παρουσίαση της πρακτικής εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων – myDATA μέσω ειδικών εφαρμογών.

Ο νέος κώδικας ψηφιακής διακυβέρνησης, δημιουργεί μία κουλτούρα που διευκολύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών προς τις ψηφιακές τεχνολογίες. Η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών βιβλίων-myDATA για Ελεύθερους Επαγγελματίες και Μικρές επιχειρήσεις, έχει ξεκινήσει, υποχρεώνοντάς τους να τηρούν λογιστικά βιβλία, τόσο σε ότι αφορά την τιμολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε ότι αφορά την εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.

Θεματολογία

Εισηγητές στο webinar είναι οι κ. Αλωνιάτης Απόστολος, Οικονομολόγος, Λογιστής-Φοροτεχνικός Α’ Τάξης, Σύμβουλος Διοίκησης της PROSVASIS και ο κ. Τσοχαντάρης Χάρης, Λογιστής-Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Διοίκησης της PROSVASIS.

Για την εγγραφή σας στο webinar παρακαλούμε ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_KYwlg_o3QMWM6QE737c9Pw