ΕΒΕΑ Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την ένταξη νεοφυών γυναικείων επιχειρηματικών ομάδων

Έως και την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη νεοφυών γυναικείων επιχειρηματικών ομάδων / επιχειρήσεων, στη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - Θ.Ε.Α., του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών  -  Ε.Β.Ε.Α.

Το Ε.Β.Ε.Α., η Θ.Ε.Α. και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών - Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε., απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε καινοτόμες γυναικείες επιχειρηματικές ομάδες / επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους, στη δομή της "Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - Θ.Ε.Α.", του "Κέντρου Επιχειρηματικότηταs - Κωνσταντίνος Μίχαλος" και να ενταχθούν στο πρόγραμμα φιλοξενίας της Θερμοκοιτίδας του Ε.Β.Ε.Α.

Στο πρόγραμμα φιλοξενίας καλούνται να υποβάλλουν αίτηση ένταξης / συμμετοχής:

Οφέλη

Τα οφέλη που εξασφαλίζουν όλες οι επιχειρηματικές ομάδες από τη συμμετοχή τους στη Θ.Ε.Α., περιλαμβάνουν:

Αίτηση

Στην ιστοσελίδα www.theathensincube.gr υπάρχει η αίτηση υποβολής πρότασης για την ένταξη στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - Θ.Ε.Α., καθώς και οι οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή της, ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο e-mail info@theathensincube.gr και στα τηλέφωνα της Γραμματείας της Θ.Ε.Α.:211 1036904, 211 1036935, 211 1036958 από τις 8:00 π.μ. έως και τις 16:00 μ.μ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ