ΕΣΠΑ Μαθητεία σε Πειραματικές ΕΠΑΣ (ΠΕΠΑΣ) ΟΑΕΔ (σχολικά έτη 2021-2023)

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Λειτουργία των Πειραματικών ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ για τα σχολικά έτη 2021-2023. Η δράση περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση: των δαπανών που αφορούν στη θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση (πρόγραμμα μάθησης στην εκπαιδευτική δομή) και των δαπανών που αφορούν στην ανάπτυξη και εφαρμογή της καινοτόμου λειτουργίας των εν λόγω σχολών (όπως κατάρτιση απόψεων για τον σχεδιασμό των αναλυτικών προγραμμάτων σπουδών και των προγραμμάτων μάθησης στον χώρο εργασίας μέσω της συμμετοχής τους στην υλοποίηση των σχετικών προγραμμάτων, σχεδιασμός ενεργειών για την προσέγγιση επιχειρήσεων και επαγγελματικών φορέων της τοπικής αγοράς εργασίας, ανάπτυξη του συστήματος διαχείρισης ποιότητας για την εσωτερική αξιολόγηση των καινοτόμων προγραμμάτων μαθητείας, δράσεις για την ανάδειξη των καινοτόμων προγραμμάτων μαθητείας των ΠΕΠΑΣ, δράσεις ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας κ.ά.)

Σε ποιους απευθύνεται

Η περίοδος υποβολής είναι από 6/4/2022 έως 30/6/2022.

Περιοχή εφαρμογής

Όροι και προϋποθέσεις

Το Τεχνικό Δελτίο Πράξης (ΤΔΠ), αποτελεί την πρόταση του Δικαιούχου και συμπληρώνεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική μορφή που διατίθεται στο ΟΠΣ ΕΣΠΑ. Στην παρούσα πρόσκληση επισυνάπτονται Οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων του Τεχνικού Δελτίου Πράξης. Η υποβολή της πρότασης συνιστά και αίτηση χρηματοδότησης του δυνητικού δικαιούχου. Αναπόσπαστο στοιχείο της πρότασης αποτελούν τα παρακάτω δικαιολογητικά/έγγραφα, τα οποία συνοδεύουν το Τεχνικό Δελτίο Πράξης:

Τα συνοδευτικά δικαιολογητικά/ έγγραφα, υποβάλλονται σε μορφή αρχείου τύπου pdf, ως συνημμένα στο ΤΔΠ. Η ανάλυση για τον υπολογισμό των καθαρών εσόδων, εφόσον υπάρχουν, υποβάλλεται σε μορφή αρχείου Excel.

Προϋπολογισμός

Σχετικά αρχεία