Φάρμα Κουκάκη Επαναπιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Φάρμας Κουκάκη στο Κιλκίς επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, ο φορέας πιστοποίησης πραγματοποίησε δεύτερη επιθεώρηση επιτήρησης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 και πεδίο εφαρμογής την παραγωγή, εμπορία και διακίνηση γαλακτοκομικών προϊόντων και χυμών και τη διακίνηση τυροκομικών προϊόντων.

Επίσης, προχώρησε σε δεύτερη επιθεώρηση επιτήρησης στο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018 που αφορά τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων με το ίδιο πεδίο εφαρμογής αλλά και στην επιθεώρηση επαναπιστοποίησης σύμφωνα με το τεχνικό πρωτόκολλο IFS Food Version 7.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την Φάρμα Κουκάκη, με συνεχείς επενδύσεις τόσο σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όσο και σε προσωπικό, αλλά και αυστηρό έλεγχο των συνθηκών παραγωγής σε όλα τα στάδια εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της, γεγονός που αποτυπώνεται στην επιτυχημένη επιθεώρηση και στη σειρά των επαναπιστοποιήσεων.

Παράλληλα, αναπτύσσεται και η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας. Σημειώνεται ότι η Φάρμα Κουκάκη εδρεύει στους Κάτω Αποστόλους του νομού Κιλκίς όπου και λειτουργεί το υπερσύγχρονο εργοστάσιο και τα γραφεία διοίκησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ