ΕΦΕΕΑ Ανακοίνωση για κοινητοποίηση 9/11/2022

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ / ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η ΕΦΕΕΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 11:00 π.μ.

Το τελευταίο διάστημα οξύνθηκαν περαιτέρω τα ήδη μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας με όλες τις αναρίθμητες υποχρεώσεις που μας αναθέτουν από όλα τα Υπουργεία .

Το ΔΣ της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. έχει ξεκινήσει με αγωνιστική διεκδίκηση και επίλυση των προβλημάτων μας, αφουγκραζόμενοι την αγανάκτηση των συναδέλφων οργάνωσε 3 μαζικές συγκεντρώσεις έξω από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Πρέπει με αγώνες και διεκδικήσεις να προστατέψουμε την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια. Μόνο με την ενότητα θα μπορέσουμε να πετύχουμε την επίλυση των προβλημάτων μας, κόντρα στην απόλυτα αρνητική στάση του κράτους . Με τη δύναμη όλων μας να ασκήσουμε πίεση στη διοίκηση και στους αρμόδιους φορείς, να μας ακούσουν και να καθίσουν μαζί μας στο τραπέζι των συζητήσεων ώστε να βρούμε λύσεις για τα χρόνια προβλήματα του κλάδου μας.

Ταυτόχρονα η αύξηση του πληθωρισμού και η μεγάλη ακρίβεια ταλαιπωρούν όλους μας . Οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα και στο φυσικό αέριο έχουν σχεδόν δεκαπλασιαστεί , οι τιμές στα τρόφιμα , στα καύσιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης κινούνται με ανοδική πορεία ανεξέλεγκτα . Το κράτος αντί να λάβει ουσιαστικά μέτρα για την αισχροκέρδεια δίνει επιδοτήσεις προς τους πάροχους ενέργειας και αφήνει τα νοικοκυριά έρμαια της αισχροκέρδειας .

Δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε τα χειροτέρα, μένοντας σιωπηλοί στα γραφεία μας. Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για την ζωή μας ,για το εισόδημα μας, για την οικογένεια μας, για τα παιδιά μας και για το μέλλον του επαγγέλματός μας .

Ο κλάδος μας θα είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και σε κάθε επιχειρηματία - μικρομεσαίο επιχειρηματία και να μπορεί να δυναμώνει τη φωνή όλων και να προασπίζεται όχι μόνο τα δικά του οικονομικά οφέλη γιατί κυρίως τα κοινωνικά προβλήματα αγγίζουν όλη την κοινωνία .

Ενώνουμε τον αγώνα μας μαζί με τους πελάτες μας και διεκδικούμε :

Επομένως οι προθεσμίες υποβολής των πάσης φύσης φορολογικών και ασφαλιστικών δηλώσεων και καταστάσεων της λογίστριας και των πελατών της, παρατείνονται έως το τέλος του επόμενου μήνα από την ημερομηνία λήξης της αδείας κυήσεως-λοχείας.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Απόφαση κατά πλειοψηφία

Με Εκτίμηση

Ο πρόεδρος
Νικόλαος Κούβαρης